Niagrafallen i näsan

Halla bajskorvar! Jag är dödligt sjuk typ. Min näsa rinner som fan och här sitter jag i en iskall bil för att Cotten är inne på en arbetsintervju och jag fick inte följa med, buhu! Fast hade jag vatt med så hade hon med stor sannolighet inte fått jobbet, jag hade vatt jobbig och förstört för henne, mohaha! Känns skapligt mongo att blogga från mobilen, känns som jag skriver lustiga saker som inte alls har någon mening! Och så har jag upptäckt att jag inte kan lägga in bilder i ett inlägg, och det suger ju lite fan hörni! Ne, nu ska jag dra på högsta volym och dunka sönder! Ciaoooo! :D

Prövning

Tjaaaaa Prövar att blogga från mobilen fan, funkar detta nu så är det ju as nice, för då kan jag ju blogga all the time, any time :d för just nu går det ju jävligt dåligt för mig ska jag säga er, eller det har ni säkert märkt själva, höhöhöhöhöhöhöhö Tja dåååå

Satans gutt hörni

Igår kväll skrev jag på face att jag ska ta tag i mitt liv vilket innebar att jag skulle börja träna, käka nyttigare, kaaaaanske sluta röka och börja sola (det kanske inte är att ta tag i livet, men man ser ju fräshare ut).
"Imorse" när jag vaknade vid 16.00, det första jag gjorde va att dra fram godispåsen, fyfan så dåligt av mej!
Fick fan lite ångest och började storstäda hela lägenheten och tryckte i mej lite soppa! Och så fort jag har gjort detta meningslösa inlägg så ska jag slänga min blekfeta röv på golvet och göra situps (stavning?).

Frågade även Bex om hon ville börja träna, så på måndag drar vi och simmar! Fysatan så fiiiint!
Besök hennes mongo blogg här och släng en elak kommentar :)

Snuskigt gammal bild, från typ 4-5 år tillbaka, mums




Video på mej och Cotten

Halllaaa!

Slänger upp en satans rolig video på mej och Cotten, verkligen skit rolig.. eller?
Och nej mitt hår är inte fettigt, utan blött :thumbup:


..

Hallå folket!
Kom nyss hem ifrån Robins begravning vilket va skit jobbigt eftersom jag såg hur dåligt Tove mådde!
Önskar jag kunde göra nått för att få honom tillbaka och få se tove glad igen!
Jag älskar dej hjärtat!




På tal om annat, vid 15.40 drar jag och Herman till Cotten! ska bli as nice! <3

HAHAHAH, jag sitter och kollar på Herman nu när han sover! Jävlar vilka ryck :D undrar vad han drömmer om! Hade jag vatt en iller hade jag drömt att jag sprang på en rosa äng med vita blommor, ellleeeeer?

Halsband

Halla fan!
Vaknade precis och insåg att jag har fått sova ut min 3e dag i sträck nu utan att Herman väcker mej under natten! Såååå stolt är jag över han!

Alltså för någon månad sen skulle jag beställa ett halsband, tänkte bara beställa ett kvinnomärke typ och så va jag inne på en sida och hittade ett jättefint, äkta guld halsband fast med 2 kvinnomärken som satt ihop och jag tänkte, ja men varför inte liksom! Så idag kom det nertryckt i mitt brevinkast och rakt ner i kattlådan! :D

Eftersom det är Herman som har valt ut "sin" plats och såklart blev det mitt innanför dörren! Menmen, så länge han inte håller på och äcklar sig på golvet är det lugnt! :D


Och så bjuder jag på lite smygreklam åt jobbet, som jag för övrigt drar till vid 17.00 :)


Så nödvändigt känner jag!

Tjena! Pratade med den finaste i telefonen och kände för ett göra ännu ett onödigt videoinlägg bara för jag verkligen inte har nått att blogga om!

"Blanda inte in mej i vårat förhållande" Hahaha, bra start hörni! ;)
Men hon är den finaste flickvännen man kan tänka sig i alla fall! :blush:


Bravo!

Hörni, kolla det här fan
Ni blir fler hela tiden och hur kommer det sig? :love:
Ni är inte så många, men jag blir jätteglad i alla fall!



Mycket personligt...

... men känner att jag är redo att kunna berätta för er.. And here it comes

Jag mår så himla bra, vet ni det?

"Du e världens finaste snyggaste underbaraste mysigaste vackraste
snällaste mest älskvärda flickvän och du e min av alla <3"


Bara ryser av tanken att du är min! Längtar efter din värme av din sjukt fina kropp!
Du får mej inte bara lycklig, utan du har fått mej att komma in i en helt ny livsstil, en livsstil som får mej att må bra på alla sätt. Denna känsla är ofattbar! När jag var med dej första gången var det enda jag kunde tänka att är det detta jag har gått miste om? Det som jag inte har fått känna, det där allra lilla extra!

Jag måste erkänna för er att det är en sån stor skillnad på att vara med en tjej än med en kille. Så mycket mer ödmjukhet, kärlek, närhet, känslan av att bara få känna en tjejs lena kropp är ofattbar. Man har det så mycket lättare att vara sig själv, till och med nu när man är precis nykär då det kan vara svårt att veta hur man ska bete sig.

Amanda berättade för mej att fösta gången jag är med en tjej så kommer ju inte gå tillbaka till killar och nu ska jag vara helt ärlig för er och berätta att jag tror det ligger något i det. Som jag har sagt till dom jag har pratat om detta om så vet jag ju inte vad som händer om 30-40 år, om jag hamnar med en man då liksom. Helt ärligt vill jag inte ens se mej själv med en man i framtiden. Men som sagt, jag kan ju inte säga vad som kommer hända. Men som jag känner nu så har jag inte något behov alls av att vara med killar. Och det är inte bara för jag har Cotten! Hade jag stått som singel så hade mina tankar runt omkring detta inte förändrats ett dugg.!

Visste ni föresten att den första person jag höll på med och frågade chans på som liten var en tjej?

Detta gör mej galen! Ni som känner mej vet att jag måste veta och ha allt med en gång, att jag inte kan vänta på saker och ting! Tänker er då detta, att inte veta om jag är bisexuell eller homosexuell.
Det finns såklart mer som får mej att tro att jag är lesbisk, men det vill jag inte ta upp.

Nu har jag öppnat mej för er på ett sätt som jag aldrig trodde skulle hända! Vet inte om det är pga att jag är så sjukt trött eller om jag bara vill att ni ska veta vart ni har mej, att ni ska få lära känna mej lite mer.

Jag hoppas ni tycker om mig i alla fall och kommentera
gärna om ni har frågor eller har en synpunkt i detta! <3







SKÄMTAR DOM ELLEEEEEER?



Det där va väll liiiiiiite och ta i? Annars tar en video runt 100 min att ladda upp, men 618 fucking minuter eller?
Förstår ni nu varför mina videoinlägg kommer så mycket senare mot när jag ha filmat dom? blöööö

Här kommer en video i alla fall som jag spelade in i morse. Puss



Gilla





En bild säger mer än tusen ord!
Puss hjärtat :blush:
jag tycker om dej

Halla brudar

Asssåååå, har ju sagt innan att det tar 200 år för mej att lägga upp en video på youtube för att sen kunna lägga in den på bloggen, och det är därför jag inte hann lägga upp videon igår efter jag hade spelat in det.
Så slänger upp den nu här mitt i bakfyllan.



Nu när jag kollar på videoinlägget så önskar jag att jag inte hade varit så jävla pepp, för nu får jag ligga här som ett jävla vrak med en spyhink brevid mej som innehåller nått ärtsopps-liknande! Men det är väll härligt?
Vill ni se hinken så lägger jag mer än gärna upp en bild hörni :*

Vet ni...?

...jag är så kär!
Åkte till Cotten i söndags igen och kom hem idag! Och det är så jävla underbart att bara få vara med henne!
Har lite sån där nördiga pussbilder ni vet, så tänkte att jag ska dela med mej av dom! :)










Sa jag att cotten blev helt kär i Herman? Och hon älskar hans lukt! hah :*




Vi var även och hälsade på Ramona! :)


RSS 2.0