Råttbajs, päls och spya

Ja ni brudar! Nu undrar ni varför i helvete jag har en sådan äcklig rubrik, men det ska jag ta och tala om för er!
Min skumma brud springer runt här och städar och putsar för fullt när hon trycker ur sig "Här ligger det råttbajs och päls". Och nej det är inte så att det har råkat hamna där på den fina hyllan bland alla gamla spritflaskor och sånt skit utan det har hon lagt där självmant till minne av sina råttor. RÅTTBAJS - vafan? Päls kan jag väll kanske förstå, men råttbajs? Hon som är så jävla kliniskt ren av sig sparar fucking råttbajs på hyllan av alla ställen!
F-R-E-E-E-E-S-H-T!

Och nu till spyan då.. Fast det är egentligen ingenting äckligt på det sättet, utan jag skrev bara med det i rubriken för jag ska vara så äcklig som möjlig, så ni får se mer av mitt sanna jag :) Spyan nu då - inatt när vi skulle gå och lägga oss så hade herman spytt på golvet bredvid sängen, och när jag tog bort det så såg jag att det var mycket mer under sängen också! Usch, sånt blir man nervös på, vet inte alls varför han hade gjort det heller :(

Nu ska jag gå och kissa , puss :)






hejhopp era fittor

hejsan alla knäppisrr, jag heter sebastian
jag vill blogga lite som jag alldrig gjort innn, fast jg har inte så ycket att berätta om, men fuck it!
knulla barn för de e gnska nas....peace! jeyboy

Äre fest så är det...

... då får man skämma ut sig och vara omogen, så förstår om jag sjunker i era ögon nu! :(














Ensam och hårig

Tjaaaaaaaaa, sitter ute och röker och fashineras av att en tjej kan ha så håriga ben som jag har just nu! :love: Sådär lagom taggit med när benen nuddar varandra. Jag är det levande exempel på att man kan ha skäggstubb på benen! Men det blir väll så tillslut när man har rakat dom sen man va sådär 10 år. Inte så jävla illa pinkat Matilda - nej jag vet!
Jag sitter helt ensam i lägenheten och suktar efter sms (heter det så?), men det är ingen som verkar vilja skriva till mej! Ingen som vill komma och hälsa på mej heller, kanske beror på mina håriga ben som gör det rätt omöjligt att ens ta sig in i lägenheten! Så himla busigt och fräsht :)

Ikväääääääll ska det drickas med Tove, får se vilka som hänkar! Imorgon blir det jobb på Palladium och på söndag drar jag till Cotten! Och det är i stort sätt vad min helg handlar om, inte allt för mycket, blö!

Nu orkar inte jag skriva mer, för jag vet att ingen läser i alla fall! Behövde bara någonstans att skriva av mej om mina håriga ben eftersom jag inte har några kompisar som vill dela detta med mej!

btw, Herman va förjävlig inatt, han bet mej överallt och lite till. fan för mitt liv




Och så vill jag påpeka att jag saknar mitt hår lite faktist, att man aldrig kan få vara nöd






Tja då!





BAM!

Och nu äntligen har jag fixat till videon! Det fick bli en låt där jag själv sjunger som jag spelade in för ett tag sen eftersom det inte funkade med någon annan låt, hel mongo!

Som sagt, videon säger allt! <3


damp.se

Jag har gjort en video på mej och babe som jag försöker lägga upp, men det är ett jävla tjat om nån jävla skit om att jag inte får spela upp den i mitt land för någon jävla lag bara för jag har låten "good life" i videon!
Och varför i helvete skulle jag inte få lägga upp den liksom? Under videon på youtube kommer det ju upp automatiskt vem det är som sjunger och sånt skit, och det är väll bara bra för dom att låten sprider sig mer eller? Rätta mej om jag har fel! Nu kämpar jag för fullt för att hitta en låtjävel som funkar, vilket jag inte tror kommer funka vilken låt det än är! Men jag ger fan inte upp! blööö

Gay


Tja!

Idag är det bara en månad kvar till gaykryssningen!
Ska bli sjukt nice bajs och jag längtar aset! wööööööpwöp
Har en känsla av att jag kommer vara den äckligaste och jobbigaste lilla fjortisen av allihopa! Men det skiter jag fan i alltså för jag ska ha så jävla kul med min babe!


'

Fet korv

Fick värsta cp lusten till att blogga fan!
Pausade till och med älskade outsiders för jag inte kunde konsentrera mej på de nakna tjejerna som målade tavlor med sina kroppar, för det enda jag tänkte va att jag bara måste blogga! Men har inte en enda aning om vad jag ska blogga om!
Kan väll ta upp lite vad jag har gjort och vad som hända skall, så att säga :D

Kan börja med att säga att jag har nu 100 kr på kontot och det är mer än 2 veckor kvar till lön!
Som tur är la jag i stort sätt mina sista pengar på mat som förhoppingsvis räcker resten av månaden.
Köpte ca 25 paket nudlar och 2 paket 30pack korvar, eldorado ofc! hah


Frågan är bara hur jag ska kunna få ihop pengar till cigg.. Har lite panflaskor som kanske räcker till ett paket, wuhuw! :D :D :D

Igår kväll var jag i oskarshamn och drack gott med finaste sällskapet! Träffade Linus och följde med honom hem för att hälsa på Jeanette (hans mamma). Alltså när vi kramades, jag va så nära på att börja gråta! Fy vad jag har saknat henne!

Vi hamnade på krogen där en brud drog upp sin kam och gjorde en dreads på mej! Tror det kommer bli någon slags besatthet att fortsätta göra fler och fler hela tiden! hahhah
Ge mej ett par år brudar så kommer jag va lite freeeesh i håret som denna mumsbit! Verkligen nått att sätta gaddarna i hörni! :love:



Fiiiiiiins inte mycket att säga, så jag tackar och bockar från mej och skriver förmodligen nått mer super vettigt framöver!







Jag är efterbliven

Ja, videon säger det mesta! Funderar starkt på om jag har någon slags damp!
Pratar om allt från dreads till spya, hmm.. "Men det är sån jag är vettni, ni får ta mej som den jag är! SOOOM DEEEN JAG ÄÄÄÄÄR"


RSS 2.0