hah, där ser man

Hittade detta från jätte långt tillbaka i min blogg
Ser ni ironin i det hela? hahah :)



Svaris på talis

Har fått ett par kommentarer som jag tänkte svara på i det här inlägget eftersom personerna inte har någon länk till sin/sina bloggar så jag kan gå in och svara där :)

Moa:
Din blogg är jätterolig & läsa! jag undrar när& hur du fick din lägenhet eftersom det är rätt svårt att få lägenhet i stan, undrar även hur många kvadrat den är på & hur mycket den kostar i månaden!

Nemen tack så mycket :) Jag flyttade in i min lägenhet i slutet på Maj. Och det var så att jag letate aset efter en lägenhet men hittade inte en jävel. Sen kom jag på att jag hade en kompis som skulle flytta så jag hörde av mej till henne och fick numret till hennes (nu, min) hyresvärd och började ringa han som ett as och tjatade om hur mycket jag behövde lägenheten och bombade med en jävla massa sms. Det jag inte visste var att han är typ 80 bast eller nått så antar att han inte ens visste hur man fick upp ett sms, höh! Menmen, efter någon veckas tjatande fick jag lägenheten :)
Min lägenhet är jättejäääääääättejätte liten, den ligger bara på 23 kvadrat och det får jag ge 2450:- + el för varje månad. Är det något mer du vill veta så är det bara att fråga :) kram

Anonym:
är det en tjej eller kille du pussar?

Hah, vet inte riktigt hur man inte kan se skillnad på Amanda och en kille, men där fick du svar på det i alla fall!



Nomnomnom :*

BILDBOMB

<3




























Jag kan va seriös


svar på kommentar typ


RSS 2.0