Gårdagen yaaoo

Tjulululu :) "Ska bara ringa polisen, annars blir det väll ett jävla liv" hahah




Pusspusspusspusspusspuss på mitt finaste! <3



Igår blev det att dra in till akuten i ohamn pågrund av att linus aldrig kan va still och hade skadat benet, hah! Vi var inne vid halv tio tiden och dom säger då att vi ska dra till kalmar, så det var bara att bege sig dit.
Tydligen hade Linus fått en inre blödning i vaden, en muskelfraktur. Så nu haltar han omkring på kryckor, och det betyder att jag får vara hans persnoliga assistent, wuhuuuuw!
Vid 2 tiden när vi skulle dra hem med taxin så kör vi naturligtvis på ett rådjur, baraaaa för att dra ut på tiden tills vi fick komma hem. Men det var lungan för taxi-chauffören va dö skön :D "Säg nu fan inte att det blev nått, bilen är ny".

Just deeet, har tagit bort plåstret nu, och det är gaaalet snyggt, mumms!




fest eller???

... Ah det kan ni ta och skriva upp! Ikväll kör vi aset, fast jag är sjuk, heueueu

Jag och Lisen ska göra Hultsfred osäkert! Galet!

Just det

Glömde säga att jag inte gjorde piercingen i ögonbrynet på henne, utan satt den i överläppen :) tänkte att ni ville veta, heuehueue


Nu är det gjort kvinnor

Nu har jag piercat mej, blev förvånad att det knappt kändes :)
Ska ha plåster på nu i tre dagar efterom att piercingen är mindre än hålet så den kan åka ut, och det hade ju inte varit så jävla kul kanske ;o

Är nu hemma hos Dorri porri och har precis ätit thaimat (stavning?), det va galet starkt och det betyder att jag snart måste gå och bajsa :)


svar, bilder








hej. kan du inte lägga upp bilder på dina tatueringar och dina piercingar? Vill du göra fler piercingar/tatueringar? Vad hade du tänkt dig i så fall? D: kraaami



Svar: Hej, Ja såklart jag kan det, här kommer bilder på dom :)
Pssst... ja jag har fuskat lite med brännan på bilderna eftersom jag vill att ni ska tro att jag faktist fick lite färg i USA, deprimerande att mina skills är så fruktansvärt dåliga :cool:





















Och såklart jag har fler planer ;) Bland annat vill jag sätta in en anchor piercing  under båda nyckelbenen, men hade tänkt att vänta med det tills jag börjar jobba (viket är inom en månad) så jag har pengar till att göra båda samtidigt och även kunna ha pengar över resten av månaden, hah :)
Och såklart ska jag göra armen nu på fredag!

Efter sommaren vill jag tatuera resten av vänsterarmen, men har inte riktigt bestämt vad än. Vet att jag ska ha en pinuppa på över armen som ska vara vid en gammal sterio på nått sätt, allt ska hänga ihop med allt som finns runtomkring. Och på nått snyggt sätt vill jag försöka få med ett par rosa balettskor :)
Temat kommer liksom vara sånt jag brinner för, dans och musik! Längtar aset ska ni veta ;)

Behöver nog inte skriva mer eftersom ingen läser texter i alla fall, utan kollar bara på bilder.. eller är det bara jag? hah! Gonatt på er mongon :love:

Läsar kommentarer

Fick en kommentar av en tjej som heter Bea nyss om att hon vill att jag ska lägga upp bilder på mina tatueringar och percingar och lite annat, fixar det sen, kollar på One tree hill nu, FATTAR NI?
Galet bra
Btw, grill med Lisen på lördag! wuhuw

Pierca armen fan

Jag är depp och nervös fan :O Depp över att jag inte är med Linus och nervös över att jag ska pierca min nya lilla tattis på fredag :)

Såhär kommer det se ut typ :cool:
Och kommer använda mig av en sån här piercing
Någon som har piercat armen förut? Hur känns det?

RSS 2.0